#ȘiEuReușesc

Cea mai mare comunitate de învingătoare din țară

Misiune

Misiunea noastră

Învingătoare. Așa le numim pe femeile ale căror povești pot da curaj altor femei, ce se confruntă în prezent cu situaţii de abuz și se simt singure sau nu știu ce să facă. Ne dorim ca, prin acest proiect, să construim grupuri locale de sprijin și rețele de suport reciproc care pot salva vieți. Primul pas este încrederea că #ŞiEuReușesc.

A.L.E.G.

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen

A.L.E.G. este...

O organizație neguvernamentală activă din 2004 în domeniul combaterii și prevenirii violentei împotriva femeii și promovării egalității de gen, ce își desfășoară activitatea atât la nivel local, în județul Sibiu, cât și la nivel național. Oferim servicii specializate de informare și consiliere pentru victimele violenței în familie și copiii lor. Din nevoia beneficiarelor noastre, în toamna anului 2017 s-a născut ideea campaniei #SiEuReușesc. Află mai multe detalii despre noi pe site-ul nostru: www.aleg-romania.eu. Parteneri locali ai proiectului la nivel național sunt Asociația Pas Alternativ (Brașov), Asociația Anais (București), Gr.Ab (Satu Mare).

#ȘiEuReușesc este...

Începutul eliberării. Din momentul în care își poate spune #ȘiEuReușesc, o victimă a violenței face un prim pas spre a deveni o învingătoare. Drumul nu e ușor, dar e important să înceapă, iar pentru asta are nevoie de sprijin și de exemplele altor femei care au reușit. Pentru că împreună suntem mai puternice, susținem construirea de grupuri de suport la nivel local și le oferim ocazia femeilor de a-și împărtăși experiențele, depăși temerile și întări forța. Dacă ești o învingătoare, inițiază un grup de suport la tine în oraș sau participă la întâlnirile unui grup deja format.

Timeline

Istoria noastră

2021
2020
2019
2018
2017